AjankohtaistaBlogi

Aino Kenttälä Jyvionin uudeksi puheenjohtajaksi!

Jyvioni – Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat ry piti yhdistyksen ylimääräisen kokouksen lauantaina 12.10.2019. Kokouksessa valittiin yhdistykselle loppuvuodeksi 2. puheenjohtaja, Aino Kenttälä. 

Jyvionilla on kahden tasa-arvoisen puheenjohtajan malli. Jyvionin toisena puheenjohtajana jatkaa Adéle Nurmela, ja hänen puheenjohtajaparikseen valittiin Aino Kenttälä. Hallituksessa jatkaa edelleen 7 jäsentä; Petrus Kauppinen, Tiia Tenhunen, Nea Manninen, Jenni Lampi, Kiia Hakkala, Janina Ranta ja Ville Hakala. Varajäseninä jatkavat Riikka Leinonen ja Oskari Hakala. 
  • ”Mahtavaa saada Aino mukaan toimintaan loppuvuodeksi! Intoa ja hauskuutta ei tule Jyvionin toiminnasta ainakaan puuttumaan”, kommentoi jatkava puheenjohtaja Adéle Nurmela. 
Aino Kenttälä opiskelee yhteiskuntatieteitä Jyväskylän Yliopistossa ensimmäistä opintovuottaan. Aino on uusi tulokas Jyvionin toiminnassa, sillä hän muutti Satakunnasta Jyväskylään opiskelemaan. Aino toimii tällä hetkellä myös Vihreiden nuorten Nuori Vihreä Vaikuttaja -kurssilla. 
  • ”Odotan innolla, mitä kaikkea pääsen tekemään Jyvionissa loppuvuonna, ja miten voin hyödyntää Nuori Vihreä Vaikuttaja -kurssilla kehittämiäni taitoja”, iloitsee vastavalittu puheenjohtaja Aino Kenttälä. 
Jyvionilla on vielä suunnitteilla muutamia kantapöytiä ja P&P -tapahtumia loppuvuodelle, josta tiedotamme mm. Jyvionin aktiivit -facebook ryhmässä, meidän Facebook sivulla ja Instagramissa. 

Adéle Nurmela ja Aino Kenttälä
Puheenjohtajat 2019
Jyvioni – Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat ry