Ajankohtaista

Jyvioni – Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat valitsi uuden hallituksen

Jyvioni - Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat

Jyvioni – Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat ry valitsi syyskokouksessaan 17.11.2013 yhdistykselle uuden hallituksen ja puheenjohtajat vuodelle 2014. Puheenjohtajiksi valittiin Anni Turunen ja Outi Pasanen. Yhdistyksellä on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa.

”Alkuvuoden pääpainopiste on europarlamenttivaaleissa, joissa kampanjoidaan nuorten ehdokkaiden puolesta ja järjestetään Eurooppa-aiheinen tapahtuma keväällä ennen vaaleja”, kertoo Jyvionin puheenjohtajana jatkava Anni Turunen.

Vuonna 2014 kiinnitetään entistä enemmän huomiota myös jäsenten aktivointiin. ”Haluamme, että Jyvioni tarjoaa jokaiselle omannäköisen mahdollisuuden osallistua yhdistyksen toimintaan ja maailman parantamiseen”, lisää vastavalittu puheenjohtaja Outi Pasanen.

Lisäksi vuoden 2014 painopisteiksi valittiin poliittisen toiminnan lisääminen sekä jäsenhankinta. Jyvioni järjestää alkuvuonna jäsenhankintakampanjan, jonka aikana liittyneiden jäsenten kesken arvotaan kirjapalkintoja.

Syyskokous valitsi lisäksi Jyvionin hallituksen jäseniksi seuraavat henkilöt: Bella Forsgren, Matleena Haukkala, Jenna Koskinen, Anna Kylmänen, Laura Piiroinen ja Elina Ripatti. Varajäseneksi valittiin Laura Eskelinen.

Syyskokousterveisin,
Anni Turunen ja Outi Pasanen
Puheenjohtajat 2014