Hallitus 2020

Hallitus 2020

Jyvionille valitaan vuosittain uusi hallitus. Vuoden 2020 hallitus valittittiin yhdistyksen syyskokouksessa.

Yhdistyksessä toimiakseen ei tarvitse olla osa hallitusta. Jyvionilla on runsas joukko aktiiveja, jotka toimivat sekä Jyvionin että JYYn vihreiden opiskelijoiden alaisuudessa. Liity aktiivien Facebook-ryhmään täällä!

Tutustu hallituksemme alla:

Aino Kenttälä, puheenjohtaja

puheenjohtajat@jyvioni.org

Oon Aino, 19-vuotias jossain määrin jyväskyläläistynyt nuori vihreä. Aloitin viime vuonna opiskelemaan yhteiskuntapolitiikkaa Jyväskylän yliopistossa ja muutin samalla Ulvilasta Jyväskylään.

Kiinnostuin Vihreiden toiminnasta jo lukioaikana, mutta aktivoiduin vasta yliopistoon tullessani. Suurin kiinnostustani ajava voima oli ilmastoahdistus ja halu olla mukana liikkeessä, joka taistelee ilmastonmuutosta vastaan! Toiminkin tänä vuonna Jyvionin puheenjohtajana ja Vihreiden nuorten ympäristöpoliittisessa työryhmässä.

 

 

Adéle Nurmela, puheenjohtaja, Vihreiden nuorten sidosryhmävastaava, jäsenvastaava

puheenjohtajat@jyvioni.org

Mä oon Adéle, 21-vuotias jyväskyläläinen nuori vaikuttaja. Toimin tänä vuonna Jyvionissa puheenjohtajana, Vihreiden nuorten liittohallituksessa sekä Keski-Suomen Vihreiden hallituksessa. Noiden lisäksi toimin oman opiskelijakuntani HUMAKOn hallituksen varapuheenjohtajana. Opiskelen Humanistisessa ammattikorkeakoulussa Jyväskylän kampuksella yhteisöpedagogiksi, eli järjestö- ja nuorisotyötä toista vuotta. 

Kiinnostuin politiikasta yläasteella, kun hämmennyin siitä, ettei samaa sukupuolta olevat saa mennä naimisiin. Silloin kiinnostuin ihmisoikeuskysymyksistä, ja sen myötä kiinnostuin Vihreistä. Kiva päästä muuttamaan maailmaa Jyvionissa!

 

 

Pipsa Kinnunen, sihteeri, tapahtumavastaava

Oon Pipsa, 24-vuotias nykyinen jyväskyläläinen. Opiskelen toista vuotta Humanistisessa ammattikorkeakoulussa yhteisöpedagogiksi. Olen ensimmäistä kertaa mukana Jyvionissa ja toimin sihteerinä sekä toisena tapahtumavastaavana. 

Päätin lähteä mukaan, sillä minua on aina kiinnostanut ihmisoikeuskysymykset sekä miten omilla valinnoillaan voi vaikuttaa tähän maailmaan. On kivaa olla mukana Jyvionissa, sillä tahdon päästä muuttamaan maailmaa positiivisempaan ja vihreämpään suuntaan, jotta meillä kaikilla olisi parempi olla!

 

 

Nea Manninen, taloudenhoitaja

Olen Nea, 23-vuotias politiikan tutkimuksen maisteriopiskelija ja toimin tänä vuonna Jyvionin talousvastaavana. Lähdin mukaan Vihreisiin nuoriin ja Jyvionin toimintaan vuonna 2018, ja vuonna 2019 sain oppia järjestötoiminnasta ja vihreästä liikkeestä Jyvionin sihteerinä. Olen myös JYYn (Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta) edustajiston jäsen. 

Niin kauan kuin muistan, olen ollut kiinnostunut tasa-arvon ja ihmisoikeuksien toteutumisesta. Muutaman viime vuoden aikana olen oppinut ymmärtämään myös ilmasto- ja ympäristökysymyksiä ja niiden tärkeyttä. Innostuin lähtemään mukaan Jyvionin toimintaan, sillä halusin saada aikaan muutosta omalla toiminnallani ja esimerkilläni sekä edistää ihmisoikeuksiin ja ympäristöön liittyviä tärkeitä arvoja. Paikallisjärjestötoiminta on opettanut todella paljon ja odotan innolla seuraavaa vuotta Jyvionin hallituksessa.

 

Roosa Marin, tapahtumavastaava

Oon Roosa, 20-vuotias Jyväskylään eksynyt savolainen. Opiskelen Jyväskylän yliopistossa suomen kieltä ja biologiaa. Tänä vuonna toimin Jyvionin toisena tapahtumavastaavana. Kuulun myös JYYn vihreisiin ja oon JYYn varaedaattori. Näiden vihreiden toimien lisäksi olen Oikeutta Eläimille -ryhmän aktivisti sekä JyväSpeksin puvustustiimiläinen.

Maailman parantaminen on mulla lähellä sydäntä, ja siksi yritän omilla valinnoillani vaikuttaa positiivisesti elämän kaikilla osa-alueilla. Samasta syystä lähdin mukaan Jyvioniin ja aionkin tehdä maailmasta vähän vihreämmän ja paremman; tapahtuma kerrallaan!

 

 

 

Laura Varjoranta, viestintävastaava

 

Valpuri Linnossuo, viestintävastaava

Moi, mä oon 22-vuotias Turusta opiskelujen takia jyväskylään muuttanut. Opiskelen ensimmäistä vuotta Jyväskylän yliopistossa yhteiskuntatieteitä, painottaen yhteiskuntapolitiikkaa, sosiologiaa ja sukupuolentutkimusta. Olen aina ollut kiinnostunut liittymään Vihreisiin nuoriin ja nyt päätin lähteä mukaan toimintaan Jyväskylässä ja menin sitten suoraan  Jyvionin hallitukseen. Minä toimin tällä hallituskaudella Jyvionin toisena viestintävastaavana. Olen Jyvionin lisäksi mukana omassa ainejärjestössä Fokus ry:ssä tapahtumatiimiläisenä ja autan myös Jyväspeksin some- ja markkinointitiimissä.

Jyvioniin lähteminen tuntui todella oikealta, sillä tämä on minulle iso mahdollisuus päästä vaikuttamaan itselle todella tärkeisiin asioihin, esimerkiksi ihmisoikeuksiin  ja ilmastonmuutokseen. Minä uskon myös saavani todella tärkeätä kokemusta omalle tulevaisuuden alalle, sillä toivottavasti tulevaisuudessa pääsisi työskentelemään jonkinlaiseen vaikuttamistyöhön.

 

Eevi Hakala, politiikkavastaava, JYYn vihreiden sidosryhmävastaava

Olen 26-vuotias politiikan tutkimuksen opiskelija Jyväskylästä. Toimin tämän vuoden JYYn hallituksessa kansainvälisten asioiden vastaavana. Näin ollen JYYn vihreiden sidosryhmävastaava sopii hyvin toimenkuvaani Jyvionissa. Politiikkavastaavana haluan tuoda esille ajankohtaisia ja tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja. 

Jyvionin kautta odotan pääseväni keskustelemaan tärkeistä asioista, vaikuttamaan ja tutustumaan mahtaviin tyyppeihin.