Hallitus 2014

Jyvionin hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa seuraavalle vuodelle. Vuoden 2014 hallitus valittiin syyskokouksessa 17.11.2013.

Monet Jyvionin aktiivisista toimijoista eivät ole hallituksessa, eikä se ole mikään välttämättömyys toiminnalle. Hallituksen kokoukset ovat avoinna kaikille jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille.

Anni Turunen

1. Puheenjohtaja

puheenjohtajat@jyvioni.org

Olen 21-vuotias puheviestinnän opiskelija, joka rakastaa kesää, hyvää ruokaa ja kiireettömiä aamuja. Luonteeltani olen kiltti ja puhelias, ja minut on vaikea saada pahalle päälle. Vapaa-aikani käytän urheillen ja hyviä tv-sarjoja katsellen.

Vihreisiin liityin vuonna 2012, ja tämä on toinen vuoteni puheenjohtajana. Minulle vihreys on tasa-arvoa, vastuuta tulevaisuudesta ja luonnon kunnioitusta. Haluan että myös tulevat sukupolvet saavat nauttia lumisista talvista ja puhtaista vesistä. Tahdon olla mukana edistämässä näitä minulle tärkeitä arvoja.

Twitter: @AnniTurunen

Anni Turunen – 1. puheenjohtaja

Outi Pasanen

2. Puheenjohtaja

puheenjohtajat@jyvioni.org

Hei, olen 21- vuotias toisen vuoden sosiologian opiskelija. Pidän hyvästä teestä, loistavasta musiikista sekä oudoista ihmisistä. Olen juuriltani maalaistyttö. Olen kiipeillyt puissa, marjastanut ja luistellut järven jäällä jo pienestä pitäen. Kenties näistä lähtökohdista rakkauteni luontoon on syttynyt. Mielestäni luonto on suurin varamme, jonka suojelu on meidän tehtävämme.

Olen aina halunnut osallistua ja vaikuttaa maailman asioihin lähellä ja kaukana. Vihreiden arvot ja aatteet ovat lähellä omaa ajatusmaailmaani, joten tämän takia olen näihin hommiin lähtenyt. Tällä kertaa kävi näin, että pääsin puheenjohtajaksi heti noviisina. Johdossa on siis tällä hetkellä kaksi savolaista naista, mutta hei, Vihreät on aina pienten ja sorrettujen asialla!

Outi Pasanen – 2. puheenjohtaja

Bella Forsgren

Talousvastaava

talousvastaava@jyvioni.org

Olen 21-vuotias puhelias ensimmäisen vuoden yhteiskuntapolitiikan opiskelija. Minut tunnetaan hupsuna mässäilijänä, jonka lempi herkkua on pizza.

Vihreisiin nuorten toimintaan mukaan houkutti kiinnostus yhteiskunnallisista asioista. Siinä minua kiinnostaa eniten taso-arvo kysymykset sekä hyvinvoinnin jakautuminen yhteiskunnassa. Haluaisinkin pystyä vaikuttamaan hyvinvoinnin tasa-arvoisempaan jakoon.

Bella Forsgren – Talousvastaava

Jenna Koskinen

Tapahtumavastaava

Olen vihdoin 20 ikävuoden rajapyykin ylittänyt luokanopettajaopiskelija ja paljasjalkainen laukaalainen.

Järjestötoiminnassa seminoviisi, mutta puuttuvat taidot korvautuvat suurella innolla ja mitä näitä nyt on. Elämä koostuu rakkaudesta rugbyyn, hyvään musiikkiin, kommuunielämään ja ystäviin, maailmanparantamiseen, sekä kardemummakahviin.

Vihreiden toiminta on jo muutamia vuosia kiinnostanut, mutta tänä vuonna päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarttua tuumasta toimeen. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat tasa-arvo ja luontoasiat.

Jenna Koskinen – Tapahtumavastaava

Anna Kylmänen

ViNO-vastaava

Mä olen Anna, ja hallituksen vanhimpana otan vuorostani kantaakseni joukkueen ikäkriiseilijän viitan. Toisaalta vanhuus on suhteellista: jyväskyläläisenä ja puolueen jäsenenä olen hyvinkin newbie. Sitten taas toisaalta, sydämessäni olen aina ollut ja tulen varmasti aina olemaan vihreä (ja toivottoman teini-ikäinen).

Vihreän vaikuttamisen ohella yritän välillä vähän opiskella (alaa, josta kyllä ihan oikeasti välitän), mutta tosiasiassa suurin osa ajastani kuluu joko matkalla (jonnekin) tai urheilijaa ja koirankasvattajaa leikkiessä.

Twitter: @AnnaKylmanen

Anna Kylmänen – ViNO-vastaava

Laura Piiroinen

Jäsenvastaava

jasenvastaava@jyvioni.org

Olen 21-vuotias sosiologian ja puheviestinnän opiskelija. Vaikka rakastan matkustelua ja metropolien energiaa, olen pohjimmiltani savolaislikka, jolle tärkeää on ympäristön hyvinvointi.

Olen onnellinen niin mustikkametsässä kuin Lontoon ihmisvilinässäkin. Harrastan kirpparien kiertelyä, dancehallia ja kahden maailman suloisimman koirani silittelyä.

Jyvionin kautta pääsen toteuttamaan maailmanparannusunelmiani ja hengailemaan mahtavien tyyppien kanssa. Toivotan kaikki tervetulleiksi toimintaamme pitämään hauskaa vihreästi! :)

Laura Piiroinen – Jäsenvastaava

Elina Ripatti

Sihteeri, netti- ja vaalivastaava

nettivastaava@jyvioni.org

sihteeri@jyvioni.org

Olen 23-vuotias venäjän kielen ja kulttuurin sekä viestinnän ja median opiskelija. Olen ollut Vihreiden jäsen jo vuosia, mutta vasta syksyllä 2012 kunnolla aktivoitunut toimimaan.

Luonnon monimuotoisuus ja puhtaus ovat olleet lähellä sydäntäni jo silloin, kun olin vielä pieni viherpiipertäjä. Tykkään leipomisesta, maukkaista kasvisruoista, ranskalaisista elokuvista ja neulomisesta.

Twitter: @RipattiElina

Elina Ripatti - Nettivastaava

Laura Eskelinen

Varajäsen
Laura Eskelinen - Varajäsen

Vanhat hallitukset

Jyvionin vanhat hallitukset