Hallitus 2015

Jyvionin hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa seuraavalle vuodelle. Vuoden 2015 hallitus valittiin syyskokouksessa 29.10.2014.

Monet Jyvionin aktiivisista toimijoista eivät ole hallituksessa, eikä se ole mikään välttämättömyys toiminnalle. Hallituksen kokoukset ovat avoinna kaikille jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille.

 

Elina Ripatti

1. PuheenjohtajaMDSC02099

puheenjohtajat@jyvioni.org

Olen 24-vuotias venäjän kielen ja kulttuurin opiskelija. Olen ollut Vihreiden jäsen jo usemman vuoden ajan, mutta aktiivisesti olen ollut toiminnassa mukana vasta vuoden 2012 kuntavaaleista eteenpäin.

Luonnon monimuotoisuus ja puhtaus ovat olleet lähellä sydäntäni jo silloin, kun olin vielä pieni viherpiipertäjä. Tykkään leipomisesta, maukkaista kasvisruoista, ranskalaisista elokuvista ja neulomisesta.

Twitter @ripattielina

 

Laura MansikkamäkiIMG_8985_muok

2. Puheenjohtaja

puheenjohtajat@jyvioni.org 

Olen 27-vuotias kasvatustieteen maisteri ja lähtöisin Satakunnan Kankaanpäästä. Opiskelin pääaineenani erityispedagogiikkaa ja valmistuin Jyväskylän yliopistosta erityisopettajaksi joulukuussa 2013.

Keski-Suomi tuntuu kodilta ja sen kotiseutulaulu läheiseltä. Rakkaimmat paikkani Jyväskylässä ovat Laajavuoren ja Tourujoen luontopolut. Nautin kiireettömistä sunnuntaiaamuista, kuntosalilla huhkimisesta ja ystävien seurasta.

Vihreiden toimintaan lähdin aktiivisesti mukaan vuonna 2012, jolloin olin ehdolla kunnallisvaaleissa. Tämän vuoden haasteisiin kuuluu eduskuntavaaliehdokkuus.

Vihreiden ajamat arvot ja tavoitteet ovat minulle tärkeitä. Haluan saada nuorten ääntä kuuluviin ja olla mukana ottamassa vastuuta tulevaisuudesta.

Twitter @lauramansikka

 

Bella ForsgrenBella Forsgren

Talousvastaava

talousvastaava@jyvioni.org

Olen 22-vuotias puhelias ensimmäisen vuoden yhteiskuntapolitiikan opiskelija. Minut tunnetaan hupsuna mässäilijänä, jonka lempiherkkua on pizza.

Vihreisiin nuorten toimintaan mukaan houkutti kiinnostus yhteiskunnallisista asioista. Siinä minua kiinnostaa eniten taso-arvo kysymykset sekä hyvinvoinnin jakautuminen yhteiskunnassa. Haluaisinkin pystyä vaikuttamaan hyvinvoinnin tasa-arvoisempaan jakoon.

Vuonna 2015 olen mukana ViNOn hallituksessa.

 

Outi Pasanen

Sihteeri

sihteeri@jyvioni.org

Hei, olen 22-vuotias kolmannen vuoden sosiologian opiskelija. Pidän hyvästä teestä, loistavasta musiikista sekä oudoista ihmisistä. Olen juuriltani maalaistyttö. Olen kiipeillyt puissa, marjastanut ja

Outi Pasanen

luistellut järven jäällä jo pienestä pitäen. Kenties näistä lähtökohdista rakkauteni luontoon on syttynyt. Mielestäni luonto on suurin varamme, jonka suojelu on meidän tehtävämme.

Olen aina halunnut osallistua ja vaikuttaa maailman asioihin lähellä ja kaukana. Vihr

eiden arvot ja aatteet ovat lähellä omaa ajatusmaailmaani, joten tämän takia olen näihin hommiin lähtenyt.

 

 

IMG_9140 – KopioTommi Liinalampi

Jäsenvastaava

 

jasenvastaava@jyvioni.org

Olen 31-vuotias valtio-opin opiskelija, paikallistason vihreä järjestötoimija, kaupungin varavaltuutettu ja puoluehallituksen varajäsen. Luotsaan Jyvionin edustajistovaaliprojektia, sekä toimin järjestön jäsenvastaavana. Jos sinulle herää kysymyksiä mistä tahansa Jyvioniin, Vihreisiin tai ylipäänsä politiikkaan liittyvistä asioista, ole rohkeasti yhteydessä minuun esimerkiksi sähköpostitse (tommi.liinalampi@gmail.com).

 

Anna Silvola

Tapahtumavastaava

Olen 23-vuotias valtio-opin opiskelija. Innostuin lähtemään Jyvionin ja VIMG_1328ihreiden toimintaan aktiivisesti mukaan eduskuntavaalien myötä.

Luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen on minulle tärkeää. Olen myös kiinnostunut energiapolitiikasta.

 

 

 

 

 

Jaakko Junikka

Ympäristövastaava

 

 

Esko Salo

Tiedottaja ja nettivastaava

tiedottaja@jyvioni.org nettivastaava@jyvioni.org

 

Varajäsenet:
Anna Kylmänen
Jenna Koskinen