Hallitus 2015

Jyvionin hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa seuraavalle vuodelle. Vuoden 2015 hallitus valittiin syyskokouksessa 29.10.2014.

Monet Jyvionin aktiivisista toimijoista eivät ole hallituksessa, eikä se ole mikään välttämättömyys toiminnalle. Hallituksen kokoukset ovat avoinna kaikille jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille.

 

Elina Ripatti

1. Puheenjohtaja

puheenjohtajat@jyvioni.org

Olen 24-vuotias venäjän kielen ja kulttuurin opiskelija. Olen ollut Vihreiden jäsen jo usemman vuoden ajan, mutta aktiivisesti olen ollut toiminnassa mukana vasta vuoden 2012 kuntavaaleista eteenpäin.

Luonnon monimuotoisuus ja puhtaus ovat olleet lähellä sydäntäni jo silloin, kun olin vielä pieni viherpiipertäjä. Tykkään leipomisesta, maukkaista kasvisruoista, ranskalaisista elokuvista ja neulomisesta.

Twitter @ripattielina

 

Laura Mansikkamäki

2. Puheenjohtaja

puheenjohtajat@jyvioni.org 

Olen 27-vuotias kasvatustieteen maisteri ja lähtöisin Satakunnan Kankaanpäästä. Opiskelin pääaineenani erityispedagogiikkaa ja valmistuin Jyväskylän yliopistosta erityisopettajaksi joulukuussa 2013.

Keski-Suomi tuntuu kodilta ja sen kotiseutulaulu läheiseltä. Rakkaimmat paikkani Jyväskylässä ovat Laajavuoren ja Tourujoen luontopolut. Nautin kiireettömistä sunnuntaiaamuista, kuntosalilla huhkimisesta ja ystävien seurasta.

Vihreiden toimintaan lähdin aktiivisesti mukaan vuonna 2012, jolloin olin ehdolla kunnallisvaaleissa. Tämän vuoden haasteisiin kuuluu eduskuntavaaliehdokkuus.

Vihreiden ajamat arvot ja tavoitteet ovat minulle tärkeitä. Haluan saada nuorten ääntä kuuluviin ja olla mukana ottamassa vastuuta tulevaisuudesta.

Twitter @lauramansikka

 

Bella Forsgren

Talousvastaava

talousvastaava@jyvioni.org

 

Outi Pasanen

Sihteeri

sihteeri@jyvioni.org

Hei, olen 22-vuotias kolmannen vuoden sosiologian opiskelija. Pidän hyvästä teestä, loistavasta musiikista sekä oudoista ihmisistä. Olen juuriltani maalaistyttö. Olen kiipeillyt puissa, marjastanut ja luistellut järven jäällä jo pienestä pitäen. Kenties näistä lähtökohdista rakkauteni luontoon on syttynyt. Mielestäni luonto on suurin varamme, jonka suojelu on meidän tehtävämme.

Olen aina halunnut osallistua ja vaikuttaa maailman asioihin lähellä ja kaukana. Vihreiden arvot ja aatteet ovat lähellä omaa ajatusmaailmaani, joten tämän takia olen näihin hommiin lähtenyt. Tällä kertaa kävi näin, että pääsin puheenjohtajaksi heti noviisina. Johdossa on siis tällä hetkellä kaksi savolaista naista, mutta hei, Vihreät on aina pienten ja sorrettujen asialla!

 

Tommi Liinalampi

Jäsenvastaava

jasenvastaava@jyvioni.org

 

Jaakko Junikka

Ympäristövastaava

 

Varajäsenet:

Anna Kylmänen

Jenna Koskinen