Yhdistys

Jyväskyläläinen nuori – tule mukaan tekemään vihreämpää maailmaa!

Jyvioni on joukko jyväskyläläisiä nuoria ja opiskelijoita, joita yhdistää visio vihreille arvoille perustuvasta yhteiskunnasta ja halu vaikuttaa ympäröivään maailmaan.

Olemme Keski-Suomen aktiivisimpia poliittisia nuorisojärjestöjä. Tavoitteenamme on lisätä nuorten ja opiskelijoiden osallisuutta päätöksenteossa ja poliittisessa keskustelussa. Jyvioni on jäsentensä näköinen; juuri sinä voit olla määrittämässä, mihin asioihin vaikutamme.

Tule osaksi vihreää yhteisöä! Kuulumme Vihreään liittoon ja toimimme Vihreiden nuorten paikallisjärjestönä Jyväskylän seudulla. Kuulumme Keski-Suomen Vihreisiin ja teemme yhteistyötä Jyväskylän Vihreiden kanssa.

Toimintamme on monipuolista ja siihen voi osallistua, vaikkei olisikaan jäsen. Pyrimme siihen, että Jyvioniin on aina helppo tulla: Usein tapahtumissamme on muutakin kuin politiikkaa. Saatat bongata tapahtumistamme bändejä, teatteriesityksiä tai diskokoulun.

Haluamme, että nuorilla on mahdollisuus osallistua yhä aktiivisemmin paikalliseen päätökseentekoon. Siksi osallistumme aktiivisesti vaaleihin! Keväällä 2017 kuntavaaleissa Jyvioni tuki yhteensä yli 20 nuorta ehdokasta – heistä viisi pääsi Jyväskylän kaupunginvaltuutetuksi.

Vaikutamme myös opiskelijapolitiikassa: Haluamme, että Jyväskylä on Suomen paras opiskelijakaupunki aina toisen asteen opiskelijoista korkeakouluopiskelijoihin. Jyvionin alaisena toimii JYYn vihreät opiskelijat, joka on suurimpia Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoryhmiä.

Jos kiinnostuit toiminnastamme, ota yhteyttä: puheenjohtajat@jyvioni.org

 

Sinusta jyvionilainen?

Jyvionin jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Jyväskylän seudulla asuva nuori tai opiskelija. Jäsenyys on kannanotto paremman maailman puolesta.

Liittymällä Jyvionin jäseneksi liityt myös Vihreän liiton rp. sekä Vihreiden nuorten jäseneksi.

Liittyminen tapahtuu helposti alla olevasta painikkeesta:

 

Tervetuloa jyvionilaiseksi!