Jäseneksi

jyvioni_liity

Oletko sinä uusi jyvionilainen?

Jäsenyys on kannanotto vihreämmän maailman puolesta!

Maksamalla jäsenmaksun liityt Jyvionin – Jyväskylän Vihreät nuoret ja opiskelijat ry:n sekä Vihreät – De Gröna -puolueen jäseneksi. Jyvionilaisena liityt myös Vihreiden nuoriso- ja opiskelijajärjestön Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO:n jäseneksi.

Liittymällä Jyvioniin vahvistat jyväskyläisten ja keskisuomalaisten vihreiden toimijoiden sekä nuorten ja opiskelijoiden asemaa vihreässä liikkessä. Bonuksena saat kotiin kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvän Vihreä lanka -lehden. ViNOlaisena saat myös ViNOn oman Rönsy-lehden!

Jyvionin jäseneksi voit liittyä helposti Vihreiden nettisivuilla. Jäsenmaksu on 12,50 € vähävaraisilta (kuten opiskelijoilta) ja muilta 30 €.

Liity sähköpostilistalle

Jyvionilla on yksi virallinen sähköpostilista, tiedotuslista, jolle toiminnasta kiinnostunut voi liittyä.

Tiedotuslistan jäsenenä saat tiedon tulevista tapahtumistamme ja muista tärkeistä ja ajankohtaisista asioista.

Tiedotuslistalla tulisi kaikkien Jyvionin jäsenten, toiminnasta kiinnostuneiden, aktiivien, sivustaseuraajien ja edustajistoryhmien jäsenten olla. Tiedotuslistalle lähetetään pelkästään tapahtumatiedotteita ja kokouskutsuja.

 

      

 

Jos listalle liittymisessä ilmenee ongelmia, voit ottaa yhteyttä: puheenjohtajat@jyvioni.org

Tykkää Jyvionista Facebookissa

Facebookin avulla näet, mitä Jyvionissa tapahtuu! Jyvioninn sivuista tykkäämällä pidät itsesi parhaiten ajan tasalla yhdistyksen tapahtumista ja toimista.

Lisäksi Jyvionilla on uusi kaikille Jyvässeudun vihreämielisille ja aktiivisille nuorille sekä opiskelijoille suunnattu Facebook-ryhmä. Jyvionin aktiivit -ryhmässä pysyt kärryillä, mitä Jyvionissa tapahtuu ja pääset keskustelemaan ajankohtaisista kysymyksistä! Tervetuloa mukaan!

Tutustu Twitterissä!

Jyvioni päivittää aktiivisesti Twitteriin päivän kuumimpia aiheita. Kannattaa seurata, niin pysyt perillä!


Seuraa Instagramissa

Instagramista voit helposti seurata, missä jyvionilaiset liikkuvat ja mitä he tekevät!

Load More

 

cropped-jyvioni_tausta_face_terävä-1.png

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.