Toiminta

Kuva_patsas
Osallistumme myös ViNOn valtakunnallisiin tempauksiin. Kuva tasa-arvon päivän patsastempauksesta 2015.

Toimimme paikallisesti neljän vuodenajan puolesta!

Jyvioni on aktiivinen poliittinen järjestö, joka järjestää monipuolista toimintaa. Järjestämme sekä poliittisia tilaisuuksia että vapaamuotoisempaa toimintaa ja osallistumme kansalaisjärjestöjen tapahtumiin. Otamme osaa ajankohtaiseen keskusteluun useilla eri tavoilla – pääasiassa sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä Facebookissa!

Jyvioni asettaa omat ehdokkaansa edustajisto- ja kunnallisvaaleihin. Kuntavaaliehdokkaat vahvistaa Jyväskylän Vihreät. Jyvionilla on vuoden 2017 kuntavaaleissa useita ehdokkaita – lähde sinäkin mukaan!

Kampanjoimme lisäksi nuorten ehdokkaiden tukena sekä eduskunta- että europarlamenttivaaleissa.

Opiskelijapolitiikka on ominta alaamme. Edustajistoryhmämme Jyyn Vihreät Opiskelijat  edistää kestävää kehitystä ja tasavertaisuutta  Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnassa. Lisäksi tavoitteena on saada Vihreä lista Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustajistovaaleihin syksylle 2016!

Vihreiden sisällä vaikutamme Keski-Suomen Vihreiden sekä valtakunnallisesti ViNO – Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton jäsenjärjestönä. Meillä on edustus myös Vihreän liiton puoluekokouksissa.

 

Jyvioni osallistuu aktiivisesti vaalikampanjoihin nuorten ehdokkaiden tukena.

 

Kuuluakseen Jyvioniin ei tarvitse olla ”tummanvihreä”. Arvostamme etenkin itsenäistä ajattelua ja henkistä biodiversiteettiä. Toimintaamme suunnitellaan tarkemmin säännöllisissä kokouksissa, joissa vapaa keskusteluilmapiiri mahdollistaa monipuolisen ajatusten jakamisen. Kokoukset ovat kaikille avoimia ja tieto niistä tulee Facebookiin että sähköpostilistalle.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja toimimaan! Jyvionin toiminta on juuri sellaista kuin me tahdomme – ole yksi meistä!

 

cropped-jyvioni_tausta_face_terävä-1.png

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.