AjankohtaistaBlogi

Jyvionille uusi hallitus vuodelle 2019!

Jyvionille uusi hallitus vuodelle 2019!

Jyvioni – Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat ry piti syyskokouksensa keskiviikkona 21.11.2018. Kokouksessa valittiin yhdistykselle puheenjohtajat sekä uusi hallitus vuodelle 2019. Onnea valituille toimijoille!

Jyvionin puheenjohtajiksi valittiin Adéle Nurmela ja Veeti Mieskonen. Yhdistyksellä on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa. Syyskokous valitsi Jyvionin hallituksen 2019 jäseniksi seuraavat seitsemän (7) henkilöä: Petrus Kauppinen, Tiia Tenhunen, Nea Manninen, Jenni Lampi, Kiia Hakkala, Janina Ranta ja Ville Hakala. Hallituksen varajäseninä toimivat: Riikka Leinonen ja Oskari Hakala.

Ensi vuonna koittaa useat vaalit. Eduskunta-, euro- ja edustajistovaalit, joista jokainen on Jyvionille ja kaikille Vihreille tärkeä paikka vaikuttaa ja vahvistaa meidän vaikuttavuutta.  Jyvionin tulee ottaa vahvaa roolia eduskuntavaaleissa Keski-Suomen nuorten vihreiden ehdokkaiden tukemisessa. Pitkäjänteisellä työllä meillä on mahdollista saada eduskuntaan myös nuori vihreä kansanedustaja, linjaa puheenjohtaja Adéle Nurmela.

“Jyväskylässä, kuten muuallakin Suomessa, nuorten äänestysprosentti on jäänyt liian alhaiseksi. Jyvionin kuuluu myös ensi vuonnakin toimia alustana nuorten äänille ja innostaa muidenkin Vihreiden tavoin opiskelijoita äänestämään ja vaikuttamaan muillakin keinoin. Mutta onneksi meiltä Jyväskylästä löytyy kuitenkin innokkaita ja omistautuneita nuoria, joilla on palava halu tulla kuulluksi” toteaa puheenjohtaja Veeti Mieskonen

Jyvioni on kuluneena vuonna tavoittanut paljon nuoria ja yhdistyksen jäsenmäärä onkin kasvanut merkittävästi. Uudet puheenjohtajat pääsevät johtamaan Keski-Suomen yhtä aktiivisinta poliittista nuorisojärjestöä. Jyvionin toiminnan tärkeimmät painopisteet vuonna 2019 liittyvät tiiviisti tuleviin vaaleihin. Jyvionin tavoitteena on viestiä vaaleista ja politiikasta nuoria kiinnostavalla tavalla ja saada yhä useampi nuori äänestämään vihreämmän maailman puolesta. Lisäksi vuoden 2019 aikana tullaan kehittämään jo olemassa olevia tapahtumakonsepteja P&P-tapahtumia ja Kantapöytiä entistä kiinnostavampaan suuntaan!

Hyvää joulunodotusta ja tervetuloa mukaan toimintaan vuonna 2019!

Innolla ensi vuotta odottaen,

Adéle Nurmela ja Veeti Mieskonen

Puheenjohtajat 2019

Jyvioni – Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat ry