Ajankohtaista

Nuori vihreä vaikuttaja -kurssi on täällä taas!

Sinustako Nuori vihreä vaikuttaja?

Haku Nuori vihreä vaikuttaja-kurssille 2016-2017 on auki NYT! Haku kestää 16.9.2016 asti. Hakuohjeet löytyvät täältä.

Kokemusta järjestötoiminnasta tai puolueen jäsenyyttä ei vaadita, into vaikuttamiseen ja uuden oppimiseen riittää. Tervetuloa mukaan!

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO järjestää Nuori vihreä vaikuttaja -kurssin yhdessä MEP Heidi Hautalan ja Vihreä sivistys- ja opintokeskus Vision kanssa. Kurssilla tutustutaan monipuolisesti erilaisiin vaikuttamistapoihin ja -kanaviin. Kurssilaiset pääsevät tapaamaan maan johtavia poliitikkoja, tutustumaan kansalaisjärjestöjen toimintaan ja päätöksenteon kiemuroihin niin kunnissa, valtakunnallisella tasolla kuin EU:ssakin. Kurssi huipentuu kurssimatkaan Euroopan parlamenttiin Brysseliin. Kurssin Eurooppa-teemaiset osiot järjestetään yhteistyössä Euroopan vihreä säätiö GEF:n kanssa.

 

nvv_coveri