Mari Kivijärvestä Nuori Vihreä Vaikuttaja-kurssin ohjausryhmän puheenjohtaja

Posted on Posted in Ajankohtaista

Jyvionilainen Nuori Vihreä Vaikuttaja -kurssin puheenjohtajaksi

Jyvionin hallituksen viestintävastaava Mari Kivijärvi on valittu ViNO Vihreiden Nuorten ja Opiskelijoiden liiton järjestämän Nuori Vihreä Vaikuttaja -kurssin (NVV-kurssi) ohjausryhmän puheenjohtajaksi! Jyvioni onnittelee lämpimästi Kivijärveä valinnasta!

Mari Kivijärvi valittiin luottamustoimeensa ViNOn kesäkokouksessa 12.6.2016. Kokous nimesi ohjausryhmän muiksi jäseniksi Essi Wallénin, Wilma Poutasen ja Aaron Taskisen.

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO järjestää NVV-kurssin yhdessä MEP Heidi Hautalan ja Vihreä sivistys- ja opintokeskus Vision kanssa. Kurssilaiset saavat tietoa erilaisista vaikuttamistavoista ja tutustuvat eri vaikutuskanaviin Suomessa ja EU:ssa. Kurssilla mm. tavataan maan johtavia poliitikkoja, tutustutaan suomalaisiin kansalaisjärjestöihin ja tehdään kurssimatka Euroopan parlamenttiin Brysseliin. Kurssin Eurooppa-teemaiset osiot järjestetään yhteistyössä Euroopan vihreä säätiön GEF:n kanssa.

Kivijärvi suunnittelee, ohjaa ja toteuttaa yhdessä muun ohjausryhmän kanssa NVV-kurssin. Kurssi alkaa syksyllä 2016 ja kestää kevääseen 2017 asti. Aikataulu, osallistuminen ja ohjelma tarkentuu myöhemmin.

 

cropped-jyvioni_tausta_face_terävä-1.png